Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهران فاطمی روز دوشنبه در نشستی درباره بررسی مسائل واحدهای تولیدی با حضور مدیران صنایع استان افزود: تشکیل کارگروهی برای پیگیری انتقال حساب‌های بانکی به یزد راه‌اندازی شده و خروج منابع از استان هیچ توجیهی ندارد.

وی با بیان اینکه اگر شرکت‌های بزرگ معدنی حساب‌های بانکی خود را به استان منتقل نکنند از همه خدمات این استان محروم می‌شوند، اظهار داشت: این موضوع به اطلاع رییس جمهور خواهد رسید و در دفاع از حقوق کارگران و صنعتگران از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و پیگیر رفع مشکلات خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد اظهار کرد: هم‌اکنون بزرگترین مسئله استان یزد، موضوع تامین آب است و اکنون زمان اقدام فرا رسیده و دولت باید در اجرای مگاپروژه‌های آبی از طریق مکانیسم تهاتر نفتی یا معدن اقدام کند و پیگیری موضوع باید به جد توسط مسئولان امر صورت گیرد و شاهد اقدام باشیم.

فاطمی با اشاره به شکل‌گیری کنسرسیوم معادن و صنایع در قالب شرکت تعاونی برای مشارکت در راستای انتقال خط آب از دریا به استان یزد افزود: این تخصیص را فقط به بخش‌خصوصی می‌دهند و باید این بخش سرمایه‌گذاری لازم را انجام دهد.

مباحث مرتبط با تامین اجتماعی، نقدینگی واحدها، امور مالیاتی، انرژی و تامین به موقع مواد اولیه از دیگر موارد مهمی بود که در این نشست مطرح شد.

استان یزد با یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت سه هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد که ۸۰ درصد اشتغال استان مربوط به حوزه صنعت است.

یزد چهارمین شهر صنعتی استان یزد و با ۵۰ نوع اندیس معدنی و حدود ۲ میلیارد تن ذخیره قطعی پس از کرمان دومین استان معدنی ایران است.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید یزد مهران فاطمی ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید یزد مهران فاطمی ستاد تنظیم بازار استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۳۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیسی با انتقال دانشگاه‌های دریایی به هرمزگان

به گزارش «تابناک»، مهدی دوستی شامگاه چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت‌ماه)، در نشست کارگروه توسعه دریا محور استان که با حضور رئیس سازمان بنادر و دریانوردی کشور و رئیس کل گمرک ایران برگزار شد؛ گفت: در نشست اخیر استانداران با رئیس جمهور، طرح تأسیس پردیس دانشگاه‌های دریایی کشور در هرمزگان را مطرح کردیم که این پیشنهاد با موافقت رئیس جمهور روبرو شد و در همان جلسه به وزیر علوم دستور دادند که ترتیب این امر داده شود از این رو ۱۸۰۰ هکتار زمین در شهر جدید خلیج‌فارس به عنوان مرکز آموزشی در نظر گرفته‌ایم تا پردیس دانشکده‌های دریایی کشور در آن جا مستقر شوند.

دوستی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات کارگروه استانی اقتصاد دریا پایه بصورت اجمالی پروژه‌ها و زیرپروژه های تعریف شده ذیل سیاست‌های 9 گانه ابلاغی را معرفی کرده و افزود: جزایر استان و  اقدامات مرتبط با آن‌ها اهمیت بسیاری در اقتصاد دریا محور دارد و  اخیرا به شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پیشنهاد داده‌ایم که مباحثی درخصوص توسعه دریامحور و جزایر سه گانه  در کتب درسی دانش‌آموزان درج کند.

استاندار هرمزگان بر ضرورت تعریف الگو مناسب توسعه اقتصاد دریا با نظر مشاوران بین‌المللی تاکیدکرد و افزود: در حال حاضر نیاز داریم که برای تهیه کلان تصویر توسعه دریا محور در کشور  گروه‌های کارشناسی و مشاوران بین المللی را پای کار بیاوریم تا زمینه‌های اقتصادی فعالیت در دریا با چشم انداز توسعه پایدار احصا شوند.

دوستی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم رسیدن مدیران به تعریفی مشترک از توسعه؛ عنوان‌کرد: تعریف ما از توسعه این است که برروی مزیت‌های نسبی منطقه زنجیره ارزش تعریف و  کار به بخش خصوصی و مردم تحویل شود در این مسیر دولت نیز نقش خود را بعنوان تنظیم‌گر و توانمندساز اجرا کند بر همین اساس طی یکی دو سال گذشته تمرکز ویژه‌ای بر بهبود محیط‌ سرمایه‌گذاری  در استان داشته‌ایم  که سه فصل پیاپی هرمزگان در سکوی اول امنیت سرمایه‌گذاری کشور قرارگرفته است.

وی ادامه داد:‌ خروجی دیگر بهبود محیط اقتصادی استان جذب ۷۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بوده که مجوزاتی برای آن‌ها صادر شده و از این بین ۳۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه آغاز شده که بالای ۱۰ درصد پیشرفت دارند.

دیگر خبرها

  • موافقت رئیسی با انتقال دانشگاه‌های دریایی به هرمزگان
  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی